SHAMPOOS VERDE Aromatische Kruidenshampoo 3 in 1 Aromatische hygiŽne shampoo, welke tevens verzorgt en reinigt. Zeven actieve en natuurlijke, aromatische extrakten hebben een verzorgende werking. (venkel, hop, melisse, maretak, kamille, duizendblad en tea tree oil) Verbetert de huid en vacht met een voor de hond aangename geur.
inhoud 260 ml 1 L 5 L 10 L 25 L
PUPPY Extra Milde Shampoo Voor puppies en honden met gevoelige huid. Reinigt zonder de natuurlijke bescherming van de huid aan te tasten en met een pH waarde aangepast aan de hondenhuid. Zacht voor huid en hondenneus.
inhoud 260 ml 1 L 5 L 10 L 25 L
PASSARE Doorkamshampoo Natuurshampoo met tarwekiemolie. (Voedend, bevat veel vitaminen) Vergemakkelijkt het doorkammen en eveneens voor het bekomen en onderhouden van een volstrekt mooie vacht. Duurzame werking.
inhoud 260 ml 1 L 5 L 10 L 25 L
FORFORA Anti-Roos Shampoo Speciaal voor honden met roos of andere huidschilfers en/of een gevoelige huid. Bevat calendula en melaleuca extrakt tegen roosvorming. Reinigt de vacht zonder de natuurlijke bescherming aan te tasten.
inhoud 260 ml 1 L 5 L 10 L 25 L
NATUKILL Natuurlijke HygiŽne Shampoo Smaak en geur van het produkt staan in voor een volledige hygiŽne. Voor meer resultaat, vacht inwrijven met natte spons met 20 druppels Jasparo Tea Tree Oil. Tevens dienstig als deodorant. Onschadelijk voor mens en dier bij gebruik volgens voorschriften.
inhoud 260 ml 1 L 5 L 10 L 25 L
TRIMMY Shampoo voor Ruwharige Rassen De natuurlijke harsen verwerkt in deze shampoo, maken hem uitstekend geschikt voor alle trimrassen. Trimmy waarborgt het behoud van de natuurlijke hardheid van de vacht indien een shampoo nodig blijkt bij rassen als Shnauzer, Teckel, Westies, Foxterriers, Airedales, enzÖ Trimmy geeft ook meer stevigheid aan de vacht van andere rassen wanneer meer hardheid van de haren gewenst is.
inhoud 260 ml 1 L 5 L 10 L 25 L
GRATTARE Anti-Jeuk Shampoo Voor honden met huidirritaties (jeuk, eczeem, uitslag, insektenbeten). De calendula (goudsbloem) toevoeging werkt jeukstillend en voorkomt tevens roosvorming en roodheid van de huid.
inhoud 260 ml 1 L 5 L 10 L 25 L
BELLO Glans Shampoo Voor een optimale gezondheid en glans van de vacht. Regelmatig gebruik verschaft een soepele en toch stevige vacht. De jojoba staat in voor een uitzonderlijke glans. Mag nabehandeld worden met Lustro.
inhoud 260 ml 1 L 5 L 10 L 25 L
SEBOR Anti-Vet Shampoo Uiterst doeltreffend door zijn speciale samenstelling (zwavel, plantaardige teer, Tea Tree Oil) regulariseert hij vlug de vetafscheiding, welke verantwoordelijk is voor een vette en doffe vacht, tot soms korsten. Na de eerste toepassing worden de talgklieren reeds terug genormaliseerd en de pels wordt glanzend.
inhoud 260 ml 1 L 5 L 10 L 25 L
COCO Shampoo kortharige rassen en ruwe vachten Voor het onderhoud van de vacht van alle hardharige rassen, zonder de textuur van de vacht te wijzigen. Ook van toepassing bij doffe, broze en veerkrachtloze haren.
inhoud 260 ml 1 L 5 L 10 L 25 L
SECCO Droogshampoo Dank zij de specifieke samenstelling, wordt de vacht gereinigd, verfrist en ontsmet zonder het gebruik van water. Maakt de vacht glanzend. Ideaal voor op reis en rassen welke weinig of niet gewassen worden. Het produkt verstuiven op droge vacht of aanbrengen met een zuivere doek. Laten inwerken en droogwrijven met handdoek.
inhoud 500 ml 1 L 5 L 10 L 25 L
PROF Professionele Shampoo Voor toilettagesalons en veelvuldig wassen. Ook voor puppy's. Milde shampoo met fruitzuren, speciaal afgestemd op de zuurtegraad van de huid van de hond. Neemt tevens de " natte " hondengeur weg.
inhoud 1 L 5 L 10 L 25 L
TINTA Kleurshampoo WIT RAS - ABRICOOS RAS - BRUIN RAS - GRIJS RAS - ZWART RAS Herstelt en versterkt de natuurlijke kleur met natuurlijke pigmenten. Geeft een diepere zijde-achtige glans, dankzij de jojoba extrakten.
inhoud 260 ml 1 L 5 L 10 L 25 L
Wenst U meer informatie over deze producten, prijzen of bestellingen, contacteer ons. mail